Home
Nieuws
Onze paarden
Stalling en Opvang
Instructie
Route
Links

Instructie bij Stal De Mes

Stal De Mes biedt gediplomeerde instructie / training aan. Patricia de Mes is volledig ORUN gediplomeerd ("Instructeursopleiding dressuur 4") en heeft een zeer veelzijdige loopbaan in de paardensport doorlopen. Zij is ook volop actief in de wedstrijdsport. Zij rijdt Z2 dressuur en heeft in het verleden ook Z springen en Z samengesteld gereden. Patricia helpt wedstrijdruiters naar een hoger niveau in de sport door zowel instructie als wedstrijdbegeleiding.

Patricia heeft naast een hippische ook een medische opleiding. Zij heeft de HBO opleiding Klinische Neurofysiologie afgerond, aangevuld met een aantal relevante universitaire modules psychologie. Zij is lang in de medische sector werkzaam geweest, alvorens een eigen stal te beginnen, en van haar levenslange hobby haar werk te maken.

Naast wedstrijdruiters zijn ook recreatieruiters van harte welkom. Het recreatief rijden, bijvoorbeeld op buitenritten, is niet alleen voor de ruiter een ontspannende activiteit, maar ook belangrijk voor een mentaal gezond paard. Hier is vooral houding en zit van de ruiter belangrijk en een gegymnastiseerd gehoorzaam paard. Dit om o.a. blessures bij zowel ruiter als paard te voorkomen. Patricia rijdt zelf ook graag buiten, ondermeer in slipjachten.

Daarnaast is zij actief geweest als jockey in de rensport en heeft zij in Deurne de opleiding tot renpaardentrainer met goed gevolg afgesloten.

Deze veelzijdige amazone geeft ook groepslessen dressuur en springen.

Tarief: € 40,= per uur, exclusief reiskosten.